Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu vr 22 sep 2017 3:49



Antwoord op onderwerp  [ 10 berichten ] 
Nieuwe PC 
Auteur Bericht
Fruity Beginner
Fruity Beginner
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 06 okt 2011 9:00
Berichten: 64
Woonplaats: Maasbree
Antwoord met een citaat
Beste mensen,

Ik ben opzoek naar een nieuwe DAW PC.
momenteel werk ik op een laptop met: 6GB ram, intel core i7 -2.0 GHz
Ik ga in de toekomst veel met zware sample libaries werken (cinesamples, EWQL).
qua specificaties eis ik dus best veel om alles zo soepel mogelijk te laten draaien.
via het internet kwam ik bij de volgende optie uit:

http://www.soundsupplies.nl/Studio-comp ... o-computer

Zou dit een wijs besluit zijn of betaal ik hiervoor misschien teveel? want ik heb qua hardware niet zo heel veel ervaring.


ma 16 jun 2014 14:02
Profiel
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 26 jun 2013 17:06
Berichten: 763
Woonplaats: Nijmegen
Antwoord met een citaat
je kan je laptopje toch ook upgraden?

_________________
Private Snapchat: ivanb.024
Music Snapchat: ivanarmilis
Instagram: ivanarmilis


ma 16 jun 2014 15:42
Profiel WWW
Fruity King
Fruity King

Geregistreerd: zo 18 maart 2012 22:36
Berichten: 672
Antwoord met een citaat
veelste duur voor een i7 3930K - 16 GB DDR 3 - 120GB SSD + 2TB HD

_________________
http://soundcloud.com/joey-parki


di 17 jun 2014 0:10
Profiel WWW
Fruity Beginner
Fruity Beginner
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 06 okt 2011 9:00
Berichten: 64
Woonplaats: Maasbree
Antwoord met een citaat
Mn oude laptop upgraden vind ik geen optie, dit lijkt me meer uitstel van executie.
Hij heeft nu al veel problemen kwa RAM en CPU.

@silecx zo''n vermoeden had ik idd al. Wat raad jij aan om te doen? Zelf een pc samenstellen?


di 17 jun 2014 9:11
Profiel
Moderator & Master of Chillout
Moderator & Master of Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 18 dec 2007 22:06
Berichten: 4276
Antwoord met een citaat
Je laptop moet genoeg cpu en ram hebben. FL studio heeft max maar 4 Gb nodig. Dus 6 moet voldoende zijn. En een i7 moet het met gemak aankunnen. Het lijkt me meer dat het aan de instellingen van fl zelf ligt dat je tegen de max aan loopt

_________________
Soundcloud
Facebook
Scope Sound Service


di 17 jun 2014 10:17
Profiel
Fruity Beginner
Fruity Beginner
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 06 okt 2011 9:00
Berichten: 64
Woonplaats: Maasbree
Antwoord met een citaat
Excuses was er misschien vergeten bij te vermelden:

Ik ben vanwege mn opleiding genoodzaakt om over een tijdje over te stappen naar een andere DAW.
Waarschijnlijk gaat dit cubase worden.


di 17 jun 2014 10:30
Profiel
Moderator
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 03 feb 2008 18:11
Berichten: 6891
Woonplaats: Waddinxveen
Antwoord met een citaat
maakt niet zo veel uit


di 17 jun 2014 13:19
Profiel
Fruity Beginner
Fruity Beginner
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 06 okt 2011 9:00
Berichten: 64
Woonplaats: Maasbree
Antwoord met een citaat
in ieder geval alvast bedankt voor de reacties!
zoals ik het zo al van verschillende mensen hoor moet het probleem in mn laptop zelf zitten en zal het niet aan de specs liggen.

Ik zal eens op onderzoek uitgaan!

EDIT: kan het toevallig aan mijn externe geluidskaart liggen + driver? ik heb een Lexicon Alpha met de alpha asio driver


di 17 jun 2014 14:28
Profiel
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 26 jun 2013 17:06
Berichten: 763
Woonplaats: Nijmegen
Antwoord met een citaat
timmy schreef:
EDIT: kan het toevallig aan mijn externe geluidskaart liggen + driver? ik heb een Lexicon Alpha met de alpha asio driver

dat zal best kunnen, als je het maar blijft updaten van de driver is er niets mis mee...
Om gekraak te voorkomen moet je gewoon de juiste opties in asio instellen. Ik begreep dat er met je PC niet veel mis is qua specificaties ;)

_________________
Private Snapchat: ivanb.024
Music Snapchat: ivanarmilis
Instagram: ivanarmilis


di 17 jun 2014 16:42
Profiel WWW
Fruity Captain
Fruity Captain

Geregistreerd: ma 24 okt 2011 10:55
Berichten: 481
Antwoord met een citaat
Een processor met 2.0 ghz.

Lijkt mij een beetje weinig. De nieuwste smartphone's hebben al meer dan dat.


wo 18 jun 2014 9:56
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 10 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling