Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu vr 24 nov 2017 1:10



Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 
Oxygen49 met Synthmaster preset wisselen 
Auteur Bericht
Newbie
Newbie

Geregistreerd: za 11 feb 2017 23:35
Berichten: 2
Antwoord met een citaat
Ik speel sinds jaren weer wat toetsen in een Dark Wave band.
Ik gebruik een Oxygen49 in combinatie met Synthmaster.
Ik ben nu voornamelijk aan het ontdekken hoe de Oxygen49 communiceert met Synthmaster.
Mijn doel is om binnenkort live te spelen. Daarvoor heb ik nodig dat ik snel kan schakelen tussen de verschillende presets, omdat onze nummers vele tracks tegelijk bevatten. Ik moet een keuze maken welke ik speel, en daar moet ik een manier vinden om live snel te kunnen wisselen.
Ik zou dus bijvoorbeeld voor song #1 de presets willen opslaan als 101, 102, 103 enz.
Daarbij zou het best kunnen zijn dat 101 dezelfde preset is als 103. 102 hoort daartussen, maar misschien is het mogelijk door een +-toest te gebruiken en dan telkens een preset verder te gaan.

Ik weet niet hoe ik een preset een nummer kan toekennen
Ik krijg de +-toets niet werkend in Synthmaster. Andere knoppen lukt wel.

Dat zijn mijn belangrijkste vragen nu.
Alvast bedankt!


za 11 feb 2017 23:47
Profiel
Newbie
Newbie

Geregistreerd: za 11 feb 2017 23:35
Berichten: 2
Antwoord met een citaat
Misschien wil een moderator de titel van dit draadje aanpassen? Het woord wissen had wisselen moeten zijn.


zo 12 feb 2017 0:22
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 2 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling