Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu wo 20 sep 2017 6:51



Antwoord op onderwerp  [ 56 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
"Kies Air Message" werkt niet meer.. Hackers ? 
Auteur Bericht
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
Ik heb daarstraks een hacker-specialist gebeld van mijn provider. We hebben een half uur aan de telefoon gehangen. Mijn computer MAC-adres is gehacked. Niets aan te doen. Ik moest me een O-box 3 modem aanschaffen die niet meer te verkrijgen is en waar ook geen TV op gekeken kan worden. Ook een format C of een volledige herinstallatie zou niet helpen. Een nieuwe pc is een optie, maar geen garantie. Het is allemaal fucked up ! :x

Kies air, ik blijf eraf.. bedankt voor alle hulp thans.

Deprimerend. :(

Groetjes

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


wo 23 nov 2016 3:38
Profiel
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 11:19
Berichten: 908
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Gloomer schreef:
Ik heb daarstraks een hacker-specialist gebeld van mijn provider. We hebben een half uur aan de telefoon gehangen. Mijn computer MAC-adres is gehacked. Niets aan te doen. Ik moest me een O-box 3 modem aanschaffen die niet meer te verkrijgen is en waar ook geen TV op gekeken kan worden. Ook een format C of een volledige herinstallatie zou niet helpen. Een nieuwe pc is een optie, maar geen garantie. Het is allemaal fucked up ! :x

Kies air, ik blijf eraf.. bedankt voor alle hulp thans.

Deprimerend. :(

Groetjes


Ah mac adres hacking.

Succes!

_________________
https://soundcloud.com/arksss


wo 23 nov 2016 8:13
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
Dank je wel marks, zal ik nodig hebben.

Als jullie me niet meer online zien de komende tijd wil dat zeggen dat mijn pc geen verbinding geeft met het internet. Ik kan nu al zo moeilijk online en moet steeds de modem resetten, en dan nog.. :x

Groetjes dus,

Gloom.

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


wo 23 nov 2016 9:41
Profiel
Fruity God
Fruity God

Geregistreerd: do 24 mei 2007 22:15
Berichten: 3397
Antwoord met een citaat
Gloomer schreef:
Een nieuwe pc is een optie


Of alleen een nieuwe HD? Ander ip adres?
Modem laten vervangen?

Wat was dat voor figuur met die telefoon? Vreemd verhaal..

_________________


wo 23 nov 2016 10:13
Profiel
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 11:19
Berichten: 908
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Andere netwerk kaart voor een ander mac adres?

_________________
https://soundcloud.com/arksss


wo 23 nov 2016 10:54
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
Die heeft me goeie uitleg gegeven die operator, thans.
Men is vorige maand pas een nieuwe modem komen installeren,
nu is dat niet meer mogelijk, zei ie.
Ik reset de modem dagelijks, uit noodzaak.. dus aan't IP-adres kan het niet liggen.
Nu typ ik op mijn laptop.

Mijn computer geeft steeds het geluid alsof ik een usb-stick uittrek.. "Ti-duw", en dat blijft zich herhalen.. Dan blijft de cursor hangen en kan ik niets meer doen. :x

Ik kan niet beloven dat ik na dit bericht nog online geraak.

Thanks Anja ;-)

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


wo 23 nov 2016 10:57
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
marks schreef:
Andere netwerk kaart voor een ander mac adres?


Is dat werkelijk een optie ? Is de modem niet geïnfecteerd ?

Thanks man ! :-)

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


wo 23 nov 2016 10:58
Profiel
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 11:19
Berichten: 908
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Tja een beetje een vaag probleem, ik weet niet eens of een mac adres gehackt kan zijn.
Maar inbreken via je mac adres is zeker een mogelijkheid haha.

Als moet ik bekennen dat de problemen niet betrekking hebben tot een gehackte computer.

Het geluidje dat je krijgt wanneer je een USB-apparaat in je computer duwt hangt wel eens vast.

Zolang ik niet weet wat er precies gebeurt is op je computer kan ik geen conclusies trekken ;).

Edit: om antwoordt te geven op je vraag, als je op een desktop werkt kan je in de BIOS de interne netwerkkaart uitschakelen en een externe netwerkkaart in je computer pluggen.

Misschien heb je nog wel een PCI slot over voor een netwerkkaart, want mijn ervaring met die USB dingen zijn matig.

_________________
https://soundcloud.com/arksss


Laatst bijgewerkt door marks op wo 23 nov 2016 11:13, in totaal 1 keer bewerkt.



wo 23 nov 2016 11:11
Profiel
Fruity God
Fruity God

Geregistreerd: do 24 mei 2007 22:15
Berichten: 3397
Antwoord met een citaat
Als jij steeds je modem reset dan komt deze weer op de fabrieksinstellingen te staan, die moet wel beveiligd blijven. Zit er in dat modem ook interne wifi?

_________________


wo 23 nov 2016 11:12
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
Ajna schreef:
Als jij steeds je modem reset dan komt deze weer op de fabrieksinstellingen te staan, die moet wel beveiligd blijven. Zit er in dat modem ook interne wifi?


Ja, interne wifi.. Ik heb twee verbindingen : één van mij en één van de hacker.
En de fabrieksinstellingen worden gereset, ja.

Thanks Anja

:(

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


wo 23 nov 2016 12:04
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
marks schreef:
Het geluidje dat je krijgt wanneer je een USB-apparaat in je computer duwt hangt wel eens vast.


Er steekt helemaal geen usb in :-(

Thanks marcs

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


wo 23 nov 2016 12:05
Profiel
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 11:19
Berichten: 908
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Toevallig mounting software op je pc?
Of iets wat een usb stick emuleerd?

_________________
https://soundcloud.com/arksss


wo 23 nov 2016 13:50
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
ik heb niets geinstalleerd, dat moet ik even Googlen.

Thanks marks

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


wo 23 nov 2016 15:23
Profiel
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 11:19
Berichten: 908
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Gloomer schreef:
ik heb niets geinstalleerd, dat moet ik even Googlen.

Thanks marks


Is je muis niet gewoon kapot?
Kabelbreuk waardoor het er in en er uit gaat?

Edit: dat het daarom blijft hangen

_________________
https://soundcloud.com/arksss


wo 23 nov 2016 16:30
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
Maar dan moet ik de computer toch niet heropstarten en de modem resetten.
Als ik in veilige modus werk, heeft hij het niet.

Ik zal morgen eens een andere muis proberen.

Thnx marks ;-)

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


wo 23 nov 2016 18:24
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 56 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling