Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu wo 20 sep 2017 6:47



Antwoord op onderwerp  [ 56 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
"Kies Air Message" werkt niet meer.. Hackers ? 
Auteur Bericht
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 11:19
Berichten: 908
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Gloomer schreef:
Maar dan moet ik de computer toch niet heropstarten en de modem resetten.
Als ik in veilige modus werk, heeft hij het niet.

Ik zal morgen eens een andere muis proberen.

Thnx marks ;-)


Geloof me,

Het geluid dat er een usb apparaat er uit gaat en vervolgens je muis niet meer kunnen bewegen.

Kan geen toeval zijn haha ;)

_________________
https://soundcloud.com/arksss


wo 23 nov 2016 22:04
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
en dan nog niet gesproken over de modem 10x per dag te resetten :x

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


wo 23 nov 2016 22:07
Profiel
Fruity God
Fruity God

Geregistreerd: do 24 mei 2007 22:15
Berichten: 3397
Antwoord met een citaat
Heb jij de pc losgekoppeld van je modem voordat je ging resetten?

_________________


wo 23 nov 2016 22:36
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
ja, ik sluit mijn pc altijd af als ik reset.. en dan start ik opnieuw op, en dan moet ik in het netwerkcentrum 10x op dat rood kruisje klikken voordat ie verbinding maakt. :(

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


wo 23 nov 2016 22:41
Profiel
Fruity God
Fruity God

Geregistreerd: do 24 mei 2007 22:15
Berichten: 3397
Antwoord met een citaat
Ik bedoel meer dat je het kabeltje verwijderd wat van de pc naar het modem gaat.
Is het wel zeker dat je gehacked bent? Heeft die hacker-specialist dit tijdens het telefoongesprek kunnen zien?

_________________


wo 23 nov 2016 22:46
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
ja, hoor en de modem uittrekken en de modum aan-en uitzetten en resetten dus.
Ja, er is onlangs een techieker van onze provider een nieuwe modem komen zetten,die zei ook dat ik naar de politie moest gaan.

Plus er zijn vaak twee netwerken zichtbaar in mij windows verkenner.. Eentje die heet O-box 3 heet ook, nét de modem die ze (de hackspecialist aan de telefoon) me aanraadden om te kopen. :roll:

Thnx Anja ;-)

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


do 24 nov 2016 4:39
Profiel
Fruity God
Fruity God

Geregistreerd: do 24 mei 2007 22:15
Berichten: 3397
Antwoord met een citaat
Na reset ook wachtwoord modem veranderd?

_________________


do 24 nov 2016 6:57
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
euh,neen, ik weet niet hoe dat te doen :roll:

Heb jij een idee ?

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


do 24 nov 2016 7:09
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
Ik heb een mail gestuurd naar onze provider, voor het paswoord van de modem te veranderen.

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


do 24 nov 2016 7:35
Profiel
Fruity God
Fruity God

Geregistreerd: do 24 mei 2007 22:15
Berichten: 3397
Antwoord met een citaat
Het is dan de vraag hoe lang het duurt voordat jij een mail terug krijgt. Kun je geen telefonisch contact opnemen?
Ik weet wel hoe je de instellingen moet aanpassen in een modem met ingebouwde router maar daar heb jij niets aan.
Misschien is het ook wel wijs om iemand naar je pc te laten kijken. Geen gekke dingen (processen) te zien bij taakbeheer?

_________________


do 24 nov 2016 8:01
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
Ajna schreef:
Kun je geen telefonisch contact opnemen?


We hebben de laatste dagen al tig-keren gebeld, het is een 02 nummer, Brussel dus, en dat is heel duur. Ik ben al over mijn belkrediet. :-(

Thanks again Anja ! ;-)

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


do 24 nov 2016 8:06
Profiel
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 11:19
Berichten: 908
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
@Ajna

Teamviewer kan natuurlijk ook, mits het op dit forum is toegestaan.

_________________
https://soundcloud.com/arksss


do 24 nov 2016 8:08
Profiel
Fruity God
Fruity God

Geregistreerd: do 24 mei 2007 22:15
Berichten: 3397
Antwoord met een citaat
Dat kan ook. Kun je evt een printscreen maken van wat er allemaal voor processen draaien? (taakbeheer)
Mag je ook via fb sturen.

_________________


do 24 nov 2016 8:12
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15752
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
Ajna schreef:
Misschien is het ook wel wijs om iemand naar je pc te laten kijken. Geen gekke dingen (processen) te zien bij taakbeheer?


Bijlagen:
TAAKBEHEER.jpg
TAAKBEHEER.jpg [ 255.98 KiB | 307 keer bekeken ]
TAAKBEHEER.jpg
TAAKBEHEER.jpg [ 255.98 KiB | 307 keer bekeken ]

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music
do 24 nov 2016 8:13
Profiel
Fruity God
Fruity God

Geregistreerd: do 24 mei 2007 22:15
Berichten: 3397
Antwoord met een citaat
Dat Kies programma heb je nog niet verwijderd, er draaien nog 3 processen op de achtergrond.
En wat is downloader2 exe en csrss.exe? Dat laatste kan een windows proces zijn maar ook iets anders. Al een malware scan gedaan?

_________________


do 24 nov 2016 8:15
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 56 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling