Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu do 14 dec 2017 20:07



Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 
Automation "paste value" 
Auteur Bericht
Fruity Captain
Fruity Captain
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 29 apr 2012 10:22
Berichten: 382
Antwoord met een citaat
heeya,

Ik heb een vraag ik maak dus de climax en nu wil ik een unieke automation gedeelte.
Dat heb ik dus gedaan maar hoe kan ik zorgen dat als ik bij mij unieke automation de value paste? zodat ie de gegevens mee neemt zodra het wordt afgespeeld

hierbij een pic.

Afbeelding


do 02 aug 2012 17:12
Profiel
Fruity God
Fruity God
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 10 dec 2011 20:35
Berichten: 3030
Woonplaats: zwolle
Antwoord met een citaat
gewoon zo! op moment als hij daar is krijgt hij de informatie om aan dat knopje te draaien omhoog of omlaag.

_________________
Echte sprookjes bestaan niet. Want het leven is al een groot sprookje.


do 02 aug 2012 17:52
Profiel
Fruity God
Fruity God

Geregistreerd: zo 22 aug 2010 19:54
Berichten: 2259
Woonplaats: Assendelft
Antwoord met een citaat
Ik zou zeggen, verwoord eens duidelijk wat je bedoelt...

_________________
www.soundcloud.com/iamfission


do 02 aug 2012 17:55
Profiel
Fruity Captain
Fruity Captain
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 29 apr 2012 10:22
Berichten: 382
Antwoord met een citaat
Luister ik probeer het zo duidelijk mogelijk uit te leggen.

1. Ik maak een lead.
2. Ik Gebruik automation op de pitch.
3. ik teken de lijn die ik wil in de automation.
4. Ik maak nog een Unieke automation aan en teken daar vervolgens weer een andere lijn in.
5. van de eerste automation neemt hij de gegevens mee maar van de 2de automation niet.


hoe zorg ik dat hij de gegevens van de 2de automation meepakt?


do 02 aug 2012 18:00
Profiel
Fruity God
Fruity God

Geregistreerd: zo 22 aug 2010 19:54
Berichten: 2259
Woonplaats: Assendelft
Antwoord met een citaat
Volgens mij loopt je eerste automation clip door in je tweede, en pakt ie daarom alleen de gegevens van de eerste automation clip!

_________________
www.soundcloud.com/iamfission


do 02 aug 2012 18:13
Profiel
Fruity Captain
Fruity Captain
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 29 apr 2012 10:22
Berichten: 382
Antwoord met een citaat
ja maar er is een manier waarop ie ook de gegevens kan pakken van de 2de automation.

ik wist het wel....maar dankzij mij pc die gereset is is alles op default setting gezet


do 02 aug 2012 18:18
Profiel
Fruity God
Fruity God

Geregistreerd: zo 22 aug 2010 19:54
Berichten: 2259
Woonplaats: Assendelft
Antwoord met een citaat
Dat moet standaard kunnen, maar als je naar je screenshot kijkt zie je dat je eerste automation clip "onder" de tweede duikt, hij is dus net effe te lang. Als je hem zo kort maakt dat ie ophoudt waar de nieuwe begint moet het gewoon werken.

_________________
www.soundcloud.com/iamfission


do 02 aug 2012 18:27
Profiel
Fruity Captain
Fruity Captain
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 29 apr 2012 10:22
Berichten: 382
Antwoord met een citaat
Ah laat maar ik heb het al gevonden.

anyway thanks voor je help hidde.


do 02 aug 2012 20:14
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 8 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling