Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu vr 24 nov 2017 16:01



Antwoord op onderwerp  [ 63 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende
CPU gebruik sparen 
Auteur Bericht
Master of Percussion & Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 06 jun 2006 19:38
Berichten: 2358
Woonplaats: Achterhoek
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Niet bij de mixer, maar in de FL werkbalk,.. onder macro's.

_________________
Afbeelding


za 19 jan 2008 11:51
Profiel
Fruity God
Fruity God
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 30 jan 2007 15:08
Berichten: 3704
Woonplaats: Assen
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
:)

_________________
Afbeelding


Laatst bijgewerkt door Dimas op za 19 jan 2008 15:19, in totaal 1 keer bewerkt.



za 19 jan 2008 14:22
Profiel WWW
Master of Percussion & Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 06 jun 2006 19:38
Berichten: 2358
Woonplaats: Achterhoek
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
ongeveer 2 uur eerder dan jouw...

_________________
Afbeelding


za 19 jan 2008 14:44
Profiel
Fruity God
Fruity God
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 30 jan 2007 15:08
Berichten: 3704
Woonplaats: Assen
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Ah shit zag de 2e pagina niet.

_________________
Afbeelding


za 19 jan 2008 15:19
Profiel WWW
Admin & 303 Master
Admin & 303 Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 25 jul 2007 17:10
Berichten: 6553
Woonplaats: In Panic Rang: Grandmaster Coolheid: Zeer hoog
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
vonmenzo schreef:
huh als ik die opties bij de mixer linksboven aanklik zie ik geen smart disable staan hoor

Dit was zo in 6, wat mij betreft mag het in 8 weer terug want dat was toch echt een stuk makkelijker.

_________________
_________________

L STFUDIO
_________________

= = Domme vragen bestaan in overvloed.
= = De 'ik-zou-graag-zeggen-wat-ik-bedoel-maar-de-woorden-zitten-in-de-weg' mentaliteit


za 19 jan 2008 16:27
Profiel WWW
Fruity Loopist
Fruity Loopist
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 19 nov 2007 23:34
Berichten: 148
Woonplaats: Drachten
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Goeie post man netjes vertaalt ! ,, ik had der ook best veel last van idd.. nogmaals bedankt :)

_________________
-->>SCANTRAXX<<--


ma 21 jan 2008 18:51
Profiel WWW
Admin & 303 Master
Admin & 303 Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 25 jul 2007 17:10
Berichten: 6553
Woonplaats: In Panic Rang: Grandmaster Coolheid: Zeer hoog
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Dit heeft dan wel met geheugen te maken, maar het kan ook prestaties bevorderen. Je kunt ook je pagefile.sys (een bestand dat windows aanmaakt om te gebruiken als virtueel geheugen naast je RAM geheugen) vergroten.

Configuratiescherm > Systeem > Geavanceerd > Prestatie: Instellingen > Geavanceerd > Virtueel geheugen: Wijzig.

Ik hoop dat ik alles goed heb gezegd daar ik Windhoos in het Engels heb en alles even gauw heb vertaald.

_________________
_________________

L STFUDIO
_________________

= = Domme vragen bestaan in overvloed.
= = De 'ik-zou-graag-zeggen-wat-ik-bedoel-maar-de-woorden-zitten-in-de-weg' mentaliteit


ma 21 jan 2008 22:41
Profiel WWW
Admin
Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 05 jan 2006 16:23
Berichten: 2824
Woonplaats: Ospel
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Dat heeft alleen maar nut als je minder fysieke ram hebt dan je kunt adresseren. Als je alles wat je kunt adresseren fysiek hebt gebruik je helemaal geen virtueel geheugen en als je minder dan je kunt adresseren fysiek hebt, maar je gebruikt niet meer dan aanwezig is heb je ook geen virtueel geheugen nodig.
Dus dat werkt lang niet altijd. Daarbij komt dat virtueel geheugen supertraag is.

_________________
Afbeelding


di 22 jan 2008 8:32
Profiel WWW
Admin & 303 Master
Admin & 303 Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 25 jul 2007 17:10
Berichten: 6553
Woonplaats: In Panic Rang: Grandmaster Coolheid: Zeer hoog
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Hoe weet je hoeveel je kunt adresseren dan?

En dat het traag is maakt me niet zoveel uit eigenlijk :P

_________________
_________________

L STFUDIO
_________________

= = Domme vragen bestaan in overvloed.
= = De 'ik-zou-graag-zeggen-wat-ik-bedoel-maar-de-woorden-zitten-in-de-weg' mentaliteit


di 22 jan 2008 22:32
Profiel WWW
Admin
Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 05 jan 2006 16:23
Berichten: 2824
Woonplaats: Ospel
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Dat staat bij de specs van je computer.

_________________
Afbeelding


wo 23 jan 2008 6:07
Profiel WWW
Newbie
Newbie

Geregistreerd: di 22 jan 2008 12:53
Berichten: 1
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Ja leuk maar dit had ik al geprobeerd. Toch fijn om mijn geheugen en mijn besef van efficientie wat op te krikken.

:roll:

_________________
www.myspace.com/artroze


do 24 jan 2008 16:52
Profiel
NFF's Henk Jan Smits
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 31 aug 2007 11:58
Berichten: 581
Woonplaats: Heb ik.
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
aRtx schreef:
Ja leuk maar dit had ik al geprobeerd. Toch fijn om mijn geheugen en mijn besef van efficientie wat op te krikken.

:roll:

Rustig aan heh mevrouw anders kom ik uw even bezoeken

_________________
ctrl eq delete


vr 01 feb 2008 1:19
Profiel WWW
Master of Percussion & Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 06 jun 2006 19:38
Berichten: 2358
Woonplaats: Achterhoek
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
ik begrijp dat je Tim al kent (T.N.A.)... misschien kun je je ook even voorstellen in dit topic:
http://forum.flstudio.nl/viewforum.php?f=14

Heb je ook al geprobeerd
-de polyphony van je synths terug te draaien?
-Asio te instaleren
-Release terug te draaien

_________________
Afbeelding


vr 01 feb 2008 8:19
Profiel
NFF's Henk Jan Smits
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 31 aug 2007 11:58
Berichten: 581
Woonplaats: Heb ik.
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Michiel schreef:
ik begrijp dat je Tim al kent (T.N.A.)... misschien kun je je ook even voorstellen in dit topic:
http://forum.flstudio.nl/viewforum.php?f=14

Heb je ook al geprobeerd
-de polyphony van je synths terug te draaien?
-Asio te instaleren
-Release terug te draaien

Iedereen kent mij :roll:
Maar je ken je synth ook gewoon 1 keer aanslaan opnemen ->opslaan en dan inladen als sample

_________________
ctrl eq delete


vr 01 feb 2008 12:54
Profiel WWW
Master of Percussion & Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 06 jun 2006 19:38
Berichten: 2358
Woonplaats: Achterhoek
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
soms kan dat,..
maar als je een synth moet hebben met een bereik van meer dan een octaaf klinkt het al weer behoorlijk slechter.

_________________
Afbeelding


vr 01 feb 2008 13:15
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 63 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling