Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu vr 19 okt 2018 6:52



Antwoord op onderwerp  [ 63 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende
CPU gebruik sparen 
Auteur Bericht
Admin & 303 Master
Admin & 303 Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 25 jul 2007 18:10
Berichten: 6553
Woonplaats: In Panic Rang: Grandmaster Coolheid: Zeer hoog
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Yeah Michiel, daarom ook op elke C een export doen, al is het dan wel heel omslachtig aan het worden.

Weet je, soms is het me het gestotter gewoon waard allemaal! :D

_________________
_________________

L STFUDIO
_________________

= = Domme vragen bestaan in overvloed.
= = De 'ik-zou-graag-zeggen-wat-ik-bedoel-maar-de-woorden-zitten-in-de-weg' mentaliteit


vr 01 feb 2008 14:29
Profiel WWW
Master of Percussion & Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 06 jun 2006 20:38
Berichten: 2358
Woonplaats: Achterhoek
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
kun je ook met Extreme Sample Converter een Soundfont maken..

_________________
Afbeelding


vr 01 feb 2008 15:53
Profiel
Fruity Loopist
Fruity Loopist

Geregistreerd: di 05 feb 2008 0:07
Berichten: 120
Woonplaats: Grobbendonk, België
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Die Smart Disable heeft bij mij HEEL veel geholpen :D
Maar ik vind bij mij taakbeheer niks over prioriteiten... Is dat in een bepaalde versie van windows? Ik heb XP... :)


do 27 maart 2008 22:32
Profiel
Admin & 303 Master
Admin & 303 Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 25 jul 2007 18:10
Berichten: 6553
Woonplaats: In Panic Rang: Grandmaster Coolheid: Zeer hoog
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Open Taakbeheer, klik op Processen, klik rechts op FL.exe en stel de prioriteit in.

_________________
_________________

L STFUDIO
_________________

= = Domme vragen bestaan in overvloed.
= = De 'ik-zou-graag-zeggen-wat-ik-bedoel-maar-de-woorden-zitten-in-de-weg' mentaliteit


do 27 maart 2008 23:00
Profiel WWW
Master of Percussion & Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 06 jun 2006 20:38
Berichten: 2358
Woonplaats: Achterhoek
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
waar staat taakbeheer?

_________________
Afbeelding


vr 28 maart 2008 8:15
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 20:33
Berichten: 16987
Woonplaats: Belgium
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
control - alt - delete, tegelijk indrukken (1x)

_________________
My video's on Youtube :
http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

My latest uploads, free downloads :
https://soundcloud.com/gloomer2000

Complete Gloomer/Gloomy discography, stream or free downloads :
https://gloomer2000.bandcamp.com/music


vr 28 maart 2008 8:27
Profiel WWW
Master of Percussion & Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 06 jun 2006 20:38
Berichten: 2358
Woonplaats: Achterhoek
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
oja. Maarik krijg dan alleen het lijstje met processen.
Dat tablad van taakbeheer staat er bij mij niet (meer) bij. Op een dag was hij weg.

_________________
Afbeelding


vr 28 maart 2008 9:01
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 20:33
Berichten: 16987
Woonplaats: Belgium
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
weird :O windows es opnieuw installeren mss ?

_________________
My video's on Youtube :
http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

My latest uploads, free downloads :
https://soundcloud.com/gloomer2000

Complete Gloomer/Gloomy discography, stream or free downloads :
https://gloomer2000.bandcamp.com/music


vr 28 maart 2008 9:48
Profiel WWW
Master of Percussion & Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 06 jun 2006 20:38
Berichten: 2358
Woonplaats: Achterhoek
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
ja, dat wil ik ook wel.

Maar dan ben ik weer een paar dagen bezig om alles opnieuw te instaleren. Dus daar heb ik nu ff geen zin in.

_________________
Afbeelding


vr 28 maart 2008 10:00
Profiel
Admin & 303 Master
Admin & 303 Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 25 jul 2007 18:10
Berichten: 6553
Woonplaats: In Panic Rang: Grandmaster Coolheid: Zeer hoog
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Michiel schreef:
oja. Maarik krijg dan alleen het lijstje met processen.
Dat tablad van taakbeheer staat er bij mij niet (meer) bij. Op een dag was hij weg.

Maz schreef:
Open Taakbeheer, klik op Processen, klik rechts op FL.exe en stel de prioriteit in.



Het lijstje met processen is ook de enige belangrijke functie van de Taskmanager.

_________________
_________________

L STFUDIO
_________________

= = Domme vragen bestaan in overvloed.
= = De 'ik-zou-graag-zeggen-wat-ik-bedoel-maar-de-woorden-zitten-in-de-weg' mentaliteit


vr 28 maart 2008 10:25
Profiel WWW
Master of Percussion & Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 06 jun 2006 20:38
Berichten: 2358
Woonplaats: Achterhoek
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
:$ :$ :$

ooja.. tís nog vroeg...

_________________
Afbeelding


vr 28 maart 2008 10:41
Profiel
Moderator & Master of Chillout
Moderator & Master of Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 18 dec 2007 23:06
Berichten: 4294
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
kan het mogelijk zijn, dat terwijl je weinig sample's en/of vsti's gebruikt, toch een enorm hoog CPU gebruik heb omdat je wel weet ik hoeveel vst's, automaitions, vsti's en samples in je track heb staan?

_________________
Soundcloud
Facebook
Scope Sound Service


ma 14 apr 2008 19:07
Profiel
Master of Percussion & Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 06 jun 2006 20:38
Berichten: 2358
Woonplaats: Achterhoek
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
ja, die blijven normaal gesproken op de achtergrond meedraaien,
maar die niet gebruikte plugins kun je ook disablelen met die macro-functie.

_________________
Afbeelding


ma 14 apr 2008 19:13
Profiel
Moderator & Master of Chillout
Moderator & Master of Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 18 dec 2007 23:06
Berichten: 4294
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
wat is dat dan precies? zo'n macro functie?

_________________
Soundcloud
Facebook
Scope Sound Service


ma 14 apr 2008 20:24
Profiel
Master of Percussion & Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 06 jun 2006 20:38
Berichten: 2358
Woonplaats: Achterhoek
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
eerste bericht van dit topic..

Citaat:
Smart Disable

Het tweede wat je kunt doen is het gebruiken van de functie Smart Disable. Dat zorgt ervoor dat alle FX die op dat moment niet gebruikt worden, uitgeschakeld worden. Dit scheelt een boel CPU in het proces. Om Smart Disable aan te zetten voor alle effecten, open de mixer en klik op Options, linksbovenin. Ga naar beneden en klik op ‘Switch smart disable for all.’ Je moet dit dus elke keer doen als je FL opstart, want het blijft niet permanent. Als je een extreem geval aan haperingen hebt met FL, hierbij praat ik over een 400 mHz processor, kun je alle FX uitzetten, als je tijdelijk aan het bewerken bent. Dit raad ik echter niet aan, want het is als het ware ‘blind mixen’, dus doe dit alleen als je echt een extreem traag systeem hebt, en dit de laatste optie is.

_________________
Afbeelding


ma 14 apr 2008 20:26
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 63 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling