Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu ma 25 sep 2017 12:26



Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 
Perinstrument de Eq aanpassen 
Auteur Bericht
Newbie
Newbie

Geregistreerd: ma 10 okt 2016 13:09
Berichten: 9
Antwoord met een citaat
Hallo
Mijn naam is Han solo.


Ik heb een vraag als ik per geluid bijvoorbeeld de Kick drum een EQ aanwijs veranderd mijn hele nummer ook mee.
IS dat omdat ik als je het goed wil doen per instrument een patern moet aanwijzen ??

Wie kan mij hierbij helpen.!! :lol:


ma 10 okt 2016 14:16
Profiel
Online
Moderator
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 03 feb 2008 18:11
Berichten: 6895
Woonplaats: Waddinxveen
Antwoord met een citaat
je moet elk geluid naar een eigen mixer kanaal sturen waarin alleen dat geluid dus bijvoorbeeld een EQ kan krijgen. waarschijnlijk heb je nu een EQ op de master gezet.


ma 10 okt 2016 14:19
Profiel
Newbie
Newbie

Geregistreerd: ma 10 okt 2016 13:09
Berichten: 9
Antwoord met een citaat
Ik weet niet zeker of ik dat gedaan heb!
Kijk ik start altijd met de vier instrumenten Kick hihat snare en nog een uit mn hoofd die het programma aangeeft. in pattern 1 als ik die gebruik geef ik ze elk hun eigen kanaal van een tot 4 in het mengpaneel.
als ik dit achter af doe zou dit ook geen problemen moeten geven neem ik aan.!!

Wat jij zegt hoe kan ik dit controleren??
Moet ik elke pattern een appart instrument geven om elk geluid apart te bewerken om zo weinig mogelijk problemen te doen geven.!!


ma 10 okt 2016 14:43
Profiel
Online
Moderator
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 03 feb 2008 18:11
Berichten: 6895
Woonplaats: Waddinxveen
Antwoord met een citaat
Ik heb het gevoel dat je gewoon niet snapt hoe het programma in elkaar steekt. Ik raad je aan om dit te kijken: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... uTUuKcpq7Y


ma 10 okt 2016 14:47
Profiel
Newbie
Newbie

Geregistreerd: ma 10 okt 2016 13:09
Berichten: 9
Antwoord met een citaat
Ik snap het al denk ik.
Ga straks er weer achter als ik thuis ben tanx voor je reactie en bedankt voor de link.


ma 10 okt 2016 15:04
Profiel
Newbie
Newbie

Geregistreerd: zo 24 aug 2014 15:20
Berichten: 31
Antwoord met een citaat
Han solo schreef:
Ik snap het al denk ik.
Ga straks er weer achter als ik thuis ben tanx voor je reactie en bedankt voor de link.



als je een plugin/sample of iets anders inlaad in je project, en je wilt die 'individueel' verbeteren/veranderen, dan druk je op bvb de sample- linksboven in pijltje - Assign free mixer track.


di 11 okt 2016 11:09
Profiel WWW
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 6 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Baidu [Spider] en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling