Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu do 13 dec 2018 1:42



Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 
FL niet te sluiten zonder taakbeheer 
Auteur Bericht
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 20:33
Berichten: 17125
Woonplaats: Belgium
Antwoord met een citaat
Hey :-)

Jullie lezen het goed : als ik FL probeer te sluiten via het X-je links boven, dan blijft FL hangen. Hij wil niet afsluiten. Als ik dan een paar keer klik, dan wordt het scherm kwasi wit en krijg ik een ronddraaiend cirkeltje. En dan kan ik kiezen om via taakbeheer af te sluiten.

Het handelt hier zich vooral met zware FL-projecten.

Heeft iemand hier ook last van ? En wat is daaraan te doen ?

Met dank,

Gloom.

_________________
My video's on Youtube :
http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

My latest uploads, free downloads :
https://soundcloud.com/gloomer2000

Complete Gloomer/Gloomy discography, stream or free downloads :
https://gloomer2000.bandcamp.com/music


vr 15 sep 2017 13:22
Profiel WWW
Moderator
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 03 feb 2008 19:11
Berichten: 7301
Woonplaats: Waddinxveen
Antwoord met een citaat
Heb ik ook vaak. Niks aan te doen. Kan verder overigens geen kwaad!


vr 15 sep 2017 13:46
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 20:33
Berichten: 17125
Woonplaats: Belgium
Antwoord met een citaat
Zou in principe niet mogen, maar ja, het is nu zo. Thanks Mark ! ;-)

_________________
My video's on Youtube :
http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

My latest uploads, free downloads :
https://soundcloud.com/gloomer2000

Complete Gloomer/Gloomy discography, stream or free downloads :
https://gloomer2000.bandcamp.com/music


vr 15 sep 2017 14:25
Profiel WWW
Moderator
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 03 feb 2008 19:11
Berichten: 7301
Woonplaats: Waddinxveen
Antwoord met een citaat
Ok soort van oplossing. Voordat je gaat sluiten, open een nieuw project en sluit dan. Op die manier heb ik nog geen enkele keer een vastloper gehad.


do 21 sep 2017 12:55
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 20:33
Berichten: 17125
Woonplaats: Belgium
Antwoord met een citaat
okee, goeie tip, thanks !! :-)

_________________
My video's on Youtube :
http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

My latest uploads, free downloads :
https://soundcloud.com/gloomer2000

Complete Gloomer/Gloomy discography, stream or free downloads :
https://gloomer2000.bandcamp.com/music


do 21 sep 2017 14:36
Profiel WWW
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 07 maart 2010 19:22
Berichten: 814
Antwoord met een citaat
Dit is de reden dat ik altijd 2 x save de voordat het echt mis ging met afsluiten. Nu sluit ik vaak af in taakbeheer na het opslaan scheel lekker wat ruimte


ma 02 okt 2017 22:34
Profiel
Fruity Master
Fruity Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 23 feb 2006 10:46
Berichten: 1662
Woonplaats: Zuid-Holland
Antwoord met een citaat
MvR schreef:
Ok soort van oplossing. Voordat je gaat sluiten, open een nieuw project en sluit dan. Op die manier heb ik nog geen enkele keer een vastloper gehad.


Zo sluit ik standaard FL af inderdaad

_________________
Facebook
Youtube


vr 15 dec 2017 12:13
Profiel WWW
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 7 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling