Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu do 15 nov 2018 19:00



Antwoord op onderwerp  [ 120 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende
Haperende Fruityloops? 
Auteur Bericht
Newbie
Newbie

Geregistreerd: di 17 jul 2007 21:55
Berichten: 13
Woonplaats: Arnhem
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
he harstikke bedankt, hier kan ik wel wat mee :) ik kan alleen de smart switch enable functie niet vinden, niet in de fx options en ook niet in de main options, misschien omdat ik fl6 heb?


wo 18 jul 2007 14:49
Profiel
Master of Percussion & Chillout
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 06 jun 2006 20:38
Berichten: 2358
Woonplaats: Achterhoek
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
bij macro's , een tabbladje verder.

_________________
Afbeelding


wo 18 jul 2007 14:50
Profiel
Newbie
Newbie

Geregistreerd: di 17 jul 2007 21:55
Berichten: 13
Woonplaats: Arnhem
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Ah ik zie het al, in FL6 is dit verplaatst naar tools -> macros
Het werkt wonderbaarlijk goed :D


wo 18 jul 2007 18:53
Profiel
Fruity Master
Fruity Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 15 aug 2006 21:05
Berichten: 1140
Woonplaats: Kampen
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Oke,

Options > Audio settings > Onder "output" op driehoekje klikken, dan Asio4all aan zetten. De buffer length goed zetten zodat je geen gekraak meer hebt. Maar dan hoor ik oppeens geen geluid meer uit mijn buitenste speakertjes, maar alleen "center" en de panning boxjes.. Kan het zijn dat asio niet bij 5.1 speakersetjes werkt. Of heeft het wat met die hardware buffer te maken. Maar die werkt dan voor geen ene meter bij mij.

Muziek maken wil nog wel. Maar als ik duidelijke panning wel hebben, dan heb ik die buitenste speakertjes wel nodig...

Mischien iemand die mij kan helpen?

BoukE

_________________
(Remix)Aint no mountain high enough ;)


do 23 aug 2007 23:02
Profiel
Fruity Captain
Fruity Captain
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 31 jul 2007 18:24
Berichten: 437
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Hmm, ik krijg gewoon volledige uitsturing met alle ASIO drivers die ik heb, Mid, Front en Rear.

Misschien even kijken wat er staat bij Configuratiescherm > Geluiden en Audio Apparaten > Luidspreker Instellingen > Geavanceerd.
Wellicht zal een andere instelling (Stereo of 5.1) verschil uitmaken.

_________________
Wil jij, net als Reburn ook jouw reclame als mijn avatar? Reageer dan snel per PM en wie weet ben jij de gelukkige!
Afbeelding


do 23 aug 2007 23:58
Profiel
Admin
Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 05 jan 2006 17:23
Berichten: 2824
Woonplaats: Ospel
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Dat ligt aan je output in Asio. Maar waarom zou je dat willen? Dan heb je alleen maar een stereo-beeld, en nog een neppe ook. Want als je 5 de boxen aan hebt staan, en dan in FL alleen links en rechts, dan hoor je echt heel duidelijk verschil. En de 5.1 is vertekend en 2.1 hoe het eigenlijk klinkt. Dus dan kun je het beste voor FL gewoon stereo gebruiken, en bij spelletjes/films e.d. 5.1.

_________________
Afbeelding


vr 24 aug 2007 9:45
Profiel WWW
Fruity Master
Fruity Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 15 aug 2006 21:05
Berichten: 1140
Woonplaats: Kampen
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Hmmm, Maar ik hoor duidelijk verschil als ik hem op direct sound divices heb staan. En als ik asio aan heb staan. Dan vind ik die ander toch wat beter.

Maar ik kan muziek maken dus eigenlijk hoef ik niet te klagen XD :lol:

_________________
(Remix)Aint no mountain high enough ;)


vr 24 aug 2007 12:07
Profiel
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 29 okt 2007 23:29
Berichten: 995
Woonplaats: Essex/London
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
met die driver gaat het bij mij juist meer haperen

_________________
http://www.defineaudio.com <-- Music Production Blog


zo 09 dec 2007 20:42
Profiel
Admin
Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 05 jan 2006 17:23
Berichten: 2824
Woonplaats: Ospel
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Moet je 'm wel goed instellen natuurlijk ;)

_________________
Afbeelding


zo 09 dec 2007 20:43
Profiel WWW
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 20:33
Berichten: 17051
Woonplaats: Belgium
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
hardware buffer uitschakelen bvb..

_________________
My video's on Youtube :
http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

My latest uploads, free downloads :
https://soundcloud.com/gloomer2000

Complete Gloomer/Gloomy discography, stream or free downloads :
https://gloomer2000.bandcamp.com/music


zo 09 dec 2007 21:05
Profiel WWW
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 29 okt 2007 23:29
Berichten: 995
Woonplaats: Essex/London
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
ik zal later nog is alle posts goed lezen om te kijken of erbij staat hoe, bedankt iniedgeval

_________________
http://www.defineaudio.com <-- Music Production Blog


zo 09 dec 2007 21:15
Profiel
Newbie
Newbie
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 20 okt 2006 23:29
Berichten: 31
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Voor alle Vistagebruikers met een haperende fruityloops:

Readyboost! Zit standaard in Vista gebakken en ik kwam er vandaag pas achter... gebruikt een usb-stick voor extra cashe werkgeheugen. Werkt erg goed als je maar 512- of 1.024Mb RAM hebt en Vista draait. Heb zelf 2Gb RAM en met een extra 1Gb USB stick merk ik zeker verschil! Laat staan als je er nog 4Gb achter zet :)

_________________
FL7XXL, EMU0404, EMUXboard, Alesis Monitors
Afbeelding
Afbeelding


vr 08 feb 2008 19:45
Profiel
Admin
Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 05 jan 2006 17:23
Berichten: 2824
Woonplaats: Ospel
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Hoe traag is dat. Via USB :S

_________________
Afbeelding


vr 08 feb 2008 20:33
Profiel WWW
Fruity God
Fruity God
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 30 jan 2007 16:08
Berichten: 3704
Woonplaats: Assen
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Blijkbaar werkt het wel.

_________________
Afbeelding


vr 08 feb 2008 21:05
Profiel WWW
Newbie
Newbie
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 20 okt 2006 23:29
Berichten: 31
Antwoord met een citaat
Ongelezen bericht 
Zeker dat het werkt! Vanmiddag op een oudere laptop (512Mb, Vista) getest. Er een USB-stick van 4Gb op gezet en de volledige grootte gebruikt met readyboost. Prestatie-index van Vista ging van 2.6 naar 4.5!

Afbeelding

_________________
FL7XXL, EMU0404, EMUXboard, Alesis Monitors
Afbeelding
Afbeelding


za 09 feb 2008 20:25
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 120 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling