Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu wo 20 sep 2017 23:02



Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 
Probleem met Nexus2, WIE HELPT MIJ?!? 
Auteur Bericht
Newbie
Newbie

Geregistreerd: zo 12 feb 2017 16:55
Berichten: 4
Antwoord met een citaat
Beste allen,

Ik maak nu al zo'n jaar gebruik van Nexus 2 vst. Deze plugin gebruik ik voor al mijn project.
Echter kwam ik vandaag met een probleem te zitten.
Op het moment dat ik Nexus open in FL 11 en ik wil een preset uitkiezen, laadt hij deze niet.
Op internet zeg ik dat meerdere mensen dit probleem hebben. Met behulp van diverse tutorial filmpjes is het me nog steeds niet gelukt.

Heeft iemand een oplossing?

Alvast bedankt


zo 12 feb 2017 16:59
Profiel
Moderator
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 03 feb 2008 18:11
Berichten: 6884
Woonplaats: Waddinxveen
Antwoord met een citaat
Contact opnemen met ReFX lijkt me.


zo 12 feb 2017 17:13
Profiel
Newbie
Newbie

Geregistreerd: zo 12 feb 2017 16:55
Berichten: 4
Antwoord met een citaat
Ja, heb al een email gestuurd.
Misschien heeft iemand al vaker het zelfde probleem gehad en heb ik daardoor een snellere oplossing :)


zo 12 feb 2017 17:19
Profiel
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 11:19
Berichten: 914
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
De plugin opnieuw installeren?

_________________
https://soundcloud.com/arksss


zo 12 feb 2017 17:23
Profiel
Moderator
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 03 feb 2008 18:11
Berichten: 6884
Woonplaats: Waddinxveen
Antwoord met een citaat
Had gekund. Laten we hopen voor je dat iemand die dit leest hetzelfde probleem heeft gehad. (Lijkt me niet overigens) Weet je zeker dat Nexus de Content map weet te vinden? Ik heb Nexus al jaren niet meer gebruikt, dus heb geen idee verder. Herinstallatie kan nooit kwaad inderdaad.


zo 12 feb 2017 17:24
Profiel
Fruity God
Fruity God
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 10 dec 2011 20:35
Berichten: 3029
Woonplaats: zwolle
Antwoord met een citaat
ik zou nexus opnieuw installeren.
je gebruikt er ook de usb stick bij voor de licentie??.
en je hebt hem ook echt gekocht.

want ik heb hem gekocht met de usb stick.
en 3 expensions en bij mij werkt hij gewoon prima.
op mijn oude computer. (mijn nieuwe moet maandag binnen komen).

_________________
Echte sprookjes bestaan niet. Want het leven is al een groot sprookje.


zo 12 feb 2017 23:30
Profiel
Newbie
Newbie

Geregistreerd: zo 12 feb 2017 16:55
Berichten: 4
Antwoord met een citaat
Dankjullie wel allemaal.

Ik heb de oplossing gevonden, gewoon je computer restarten :O .
Ik had mijn computer meerdere malen afgesloten (shut down) en gewoon weer aangezet. Het problem bleef echter. Nexus opnieuw geinstalleerd (legale Nexus) en bovendien bleef het probleem.
Tutorial filmpjes (via YouTube en andere forums) gekeken om de oplossing te achterhalen.
Ik las namelijk dat veel mensen last hadden van dit probleem.
Uiteindelijk gewoon de computer gerestart en hij deed het weer.

Thanks voor jullie reacties mensen.
Dit topic kan wat mij betreft dicht

PS: Mensen die ook tegen dit probleem oplopen, gewoon je computer restarten


ma 13 feb 2017 16:46
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 7 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling