Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu wo 20 sep 2017 23:02



Antwoord op onderwerp  [ 11 berichten ] 
trage laptop bij het gebruiken van pro Q fabfilter 
Auteur Bericht
Fruity Beginner
Fruity Beginner

Geregistreerd: ma 11 mei 2015 20:55
Berichten: 50
Antwoord met een citaat
Dag allemaal ik heb een vraag .
Ik had vanavond de pro Q fabfilter gekocht en geinstaleerdt
Het is een fijn ding hoor maar, zodra ik al mijn gebruikte geluiden er mee wil schoen poetsen word
Fl verschrikkelijk traag .

Hoe komt dat is deze EQ echt zo zwaar ?

Ik heb de 64 bit verzie op mijn laptop gepoot en mijn laptop heeft een i5 processor .

verder heb ik de smart dissable aan staan .
Weet iemand wat ik verder nog zou kunnen doen ?

Met vriendelijke groet


ma 27 feb 2017 22:05
Profiel
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 11:19
Berichten: 914
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Ik heb geen ervaring met fabfilter, maar wat voor specs heeft je laptop?

Welke processor, ssd of hdd, hoeveel ram, etc.

_________________
https://soundcloud.com/arksss


ma 27 feb 2017 22:17
Profiel
Newbie
Newbie

Geregistreerd: wo 19 okt 2016 19:30
Berichten: 6
Antwoord met een citaat
Ik heb dit probleem ook met sommige (vrij zware) plugins. Ik heb hier ook nog geen oplossing voor gevonden. Ik kan je helaas niet helpen maar ik lees wel met je mee ;)

_________________
https://soundcloud.com/finngeran


di 28 feb 2017 12:40
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15756
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
van een vriend van mij :



Kijken maar !

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


di 28 feb 2017 13:59
Profiel
Fruity Beginner
Fruity Beginner

Geregistreerd: ma 11 mei 2015 20:55
Berichten: 50
Antwoord met een citaat
Bedankt jongens voor de aandacht .

ik heb net geprobeerd te achterhalen wat de capaciteiten zijn van mijn laptop
Maar helaas niks gevonden .

Het enig wat ik weet is dat het een lenovo Z50 is
Wat ik weet is dat hij een intelcore i5 proceccer heeft en misschien wel een werk geheugen heeft van misschien 6 of 8 GB !?
Ik zou ook komende zaterdag even naar de winkel kunnen gaan en vragen of zij het weten .
Want het is wel handig als je precies weet wat je in huis hebt niet waar ?

Filmpje van jou gloomer ga ik eens proberen en eens kijken wat dat allemaal uithaalt .
Ik zal dit ook eens op muziekles aankaarten en eens kijken wat zij daar op te zeggen hebben .

Voor de rest zal ik jullie proberen op de hoogte te houden van de stand van zaken .'
Want op die manier worden we allemaal een stukje wijzer .


di 28 feb 2017 21:34
Profiel
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 11:19
Berichten: 914
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Je hoeft niet naar de winkel te gaan om te kijken wat er in zit.

Ga naar verkenner of explorer (of je de engelse versie hebt) en klik dan eigenschappen op deze pc https://gyazo.com/c6ab70bf06687357fc4aef135ab337e1.

Type dit stukje over bij systeeem:
https://gyazo.com/6baf6247e92c521f794df156b179ba7f

Ik zou geen screenshot hier van maken, volgensmij zit er vertrouwbare informatie in als je het hele stuk screenshot.

_________________
https://soundcloud.com/arksss


di 28 feb 2017 21:51
Profiel
Fruity Beginner
Fruity Beginner

Geregistreerd: ma 11 mei 2015 20:55
Berichten: 50
Antwoord met een citaat
dank je marks nooit geweten dat het zo simpel kon zijn .

okey nou heb ik even zitten turen en kwam het volgende tegen .

Mijn speeldoos heeft een processor : intel(R) core(TM) i5-4210U CPU @1.70 GHz 240 GHz

Zijn geheugen is 8.00 GB

Besturingssysteem 64- bits x64-processor

overigens nooit geweten dat hij een 64 bits systeem had .

@ Gloomer jou filmpje heb ik even naar gekeken en heeft me echt goed geholpen .

thanks man .

maar toch blijf ik met een klein vraagje zitten .
die man vertelde dat je de outpoot over meerdere kanalen kon verdelen dan inplaats van de master .

voor zo ver ik weet is de master enkel de enige uitgang voor al je geluiden .
hoe verdeel je dan je outpoot dan zo dat je de master niet overbelast


wo 01 maart 2017 20:42
Profiel
Fruity King
Fruity King
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 11:19
Berichten: 914
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Die specs zijn prima, daar zou het niet zo zeer aan moeten liggen, tenzij je een gigantisch project hebt ;)

_________________
https://soundcloud.com/arksss


wo 01 maart 2017 21:11
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15756
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
DJ bigsmille schreef:

voor zo ver ik weet is de master enkel de enige uitgang voor al je geluiden .
hoe verdeel je dan je outpoot dan zo dat je de master niet overbelast


Klik op channel rack
open daar bvb de kick
linksboven zie je een klein pijltje naar rechts, klik daarop
-> assign free mixer track (ctrl + L)

Als het goed is staat ie nu apart in een mixerkanaal.

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


do 02 maart 2017 2:25
Profiel
Newbie
Newbie

Geregistreerd: wo 19 okt 2016 19:30
Berichten: 6
Antwoord met een citaat
@Gloomer & vriend van Gloomer, Thanks! heel nuttig ^^

_________________
https://soundcloud.com/finngeran


do 02 maart 2017 11:50
Profiel
Fruity Beginner
Fruity Beginner

Geregistreerd: ma 11 mei 2015 20:55
Berichten: 50
Antwoord met een citaat
Gloomer schreef:
DJ bigsmille schreef:

voor zo ver ik weet is de master enkel de enige uitgang voor al je geluiden .
hoe verdeel je dan je outpoot dan zo dat je de master niet overbelast


Klik op channel rack
open daar bvb de kick
linksboven zie je een klein pijltje naar rechts, klik daarop
-> assign free mixer track (ctrl + L)

Als het goed is staat ie nu apart in een mixerkanaal.


ooh maar dat deed ik altijd al wel hehehe :$
Ik dacht dat je die master zelf nog kon opsplitsen
laat maar zitten dan heb ik het filmpje verkeerd begrepen .

sorry gloomer maar niet te min wel bedankt voor de tips . :)


vr 03 maart 2017 19:02
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 11 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling