Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu za 17 nov 2018 17:29



Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 
Pitch automation met time stretch 
Auteur Bericht
Fruity King
Fruity King

Geregistreerd: ma 19 dec 2011 10:30
Berichten: 697
Antwoord met een citaat
Hey,

Weet iemand of er een goed plugin is waarmee je de pitch van een sample kan veranderen, zonder dat de lengte van de sample veranderd en dit kan automaten? Ik hoorde dat in de nieuwe update van fl het wel mogelijk is om de pitch in de time stretch te automaten, maar mijn computer heeft momenteel helaas te weinig ruimte om te updaten..


do 09 nov 2017 22:38
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 20:33
Berichten: 17055
Woonplaats: Belgium
Antwoord met een citaat
https://www.youtube.com/results?search_ ... +fl+studio :-)

_________________
My video's on Youtube :
http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

My latest uploads, free downloads :
https://soundcloud.com/gloomer2000

Complete Gloomer/Gloomy discography, stream or free downloads :
https://gloomer2000.bandcamp.com/music


do 09 nov 2017 22:44
Profiel WWW
Fruity King
Fruity King

Geregistreerd: ma 19 dec 2011 10:30
Berichten: 697
Antwoord met een citaat
Gloomer schreef:
https://www.youtube.com/results?search_query=automate+pitch+in+fl+studio :-)


Top ga het checken :) Zag al dat de fruity Granulizer een optie is, alleen is de geluidkwaliteit wel best matig wanneer je de pitch automate


do 09 nov 2017 22:50
Profiel
Fruity Master
Fruity Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 12:19
Berichten: 1467
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Volgens mij moet je hem dan niet op auto zetten maar op stretch bij de sample zelf.
https://gyazo.com/0d5ce376167c022db09267fd664f32f5

Dit werkt niet bij je vanwege ruimte gebrek?

_________________
https://soundcloud.com/arksss


do 09 nov 2017 23:46
Profiel
Fruity King
Fruity King

Geregistreerd: ma 19 dec 2011 10:30
Berichten: 697
Antwoord met een citaat
marks schreef:
Volgens mij moet je hem dan niet op auto zetten maar op stretch bij de sample zelf.
https://gyazo.com/0d5ce376167c022db09267fd664f32f5

Dit werkt niet bij je vanwege ruimte gebrek?


Je kan alleen de time stretch automaten in de laatste update van fl en m'n computer is te shitty om te updaten


za 11 nov 2017 11:22
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 5 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling