Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu za 15 dec 2018 22:55



Antwoord op onderwerp  [ 11 berichten ] 
Massive 
Auteur Bericht
Newbie
Newbie

Geregistreerd: zo 11 maart 2018 19:50
Berichten: 14
Antwoord met een citaat
Hallo beste lezers.

Ik werk met FL Studio en als ik de plugin Massive laad gaat alles goed.
kan lekker spelen met verschillende geluiden. maar als ik de draaiknoppen in de software gebruik valt het geluid weg en moet ik buiten het scherm klikken met de muis om hem weer te laten werken.
Dit is heel irritant omdat als ik op mijn midi de draaiknoppen gebruik hij het ook doet.
De software die ik gebruik is legaal.

alvast bedankt voor het meedenken


za 24 maart 2018 14:26
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 20:33
Berichten: 17134
Woonplaats: Belgium
Antwoord met een citaat
ik zou het niet weten, maar stel je vraag hier eens :

https://forum.image-line.com/viewforum.php?f=200

_________________
My video's on Youtube :
http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

My latest uploads, free downloads :
https://soundcloud.com/gloomer2000

Complete Gloomer/Gloomy discography, stream or free downloads :
https://gloomer2000.bandcamp.com/music


za 24 maart 2018 20:09
Profiel WWW
Newbie
Newbie

Geregistreerd: zo 11 maart 2018 19:50
Berichten: 14
Antwoord met een citaat
Ik heb het nu ook met meerdere plugins zelfs die van FL studio zelf . FL studio opnieuw geinstalleerd. .Massive opnieuw geinstalleerd. maar het probleem blijft bestaan de standallone versie werkt prima maar zodra ik hem in flstudio laad vertoont massive kuren.


zo 25 maart 2018 2:22
Profiel
Fruity Master
Fruity Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 12:19
Berichten: 1470
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Ook de registery keys opgeschoond van FL Studio?
Mocht je er niet uitkomen kan ik wel een linkje van fl studio zelf sturen.
Dan heb je het echt opgeschoond.

_________________
https://soundcloud.com/arksss


zo 25 maart 2018 3:19
Profiel
Newbie
Newbie

Geregistreerd: zo 11 maart 2018 19:50
Berichten: 14
Antwoord met een citaat
@marks . Ik heb registerycleaner er overheen gehaald. Die haalt alle overgebleven regels uit het register. Maar er kan natuurlijk altijd iets achterblijven.
Er blijven ook toetsen hangen in de software van massieve. Maar ook bij Synth1 en ander plug-ins doe hij dat.

Wat mij opvalt is dat fl studio het alleen doet met 3rd party plug-ins. In mijn vorige post zei ik da het ook met fl plug-ins. deed maar dat probleem is opgelost.

Stuur dat linkje maar misschien helpt dat beter


zo 25 maart 2018 10:38
Profiel
Fruity Master
Fruity Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 12:19
Berichten: 1470
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Nee dit probleem heb ik ook.
Alleen met 3rd party plugins.

Ik heb een workaround gevonden door een midi-keyboard te gebruiken.

_________________
https://soundcloud.com/arksss


zo 25 maart 2018 13:13
Profiel
Newbie
Newbie

Geregistreerd: zo 11 maart 2018 19:50
Berichten: 14
Antwoord met een citaat
Het lijkt wel of als je met je muis de plugin aanraakt er wel LEG ontstaat waardoor het programma het geluid dumpt omdat hij de informatie niet aankan.


zo 25 maart 2018 14:48
Profiel
Fruity Master
Fruity Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 12:19
Berichten: 1470
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Ik denk dat FL Studio dan denkt dat je dan buiten het programma werkt en je keyboard ergens anders voor gebruikt.
Maar ik kan het mis hebben natuurlijk :)

_________________
https://soundcloud.com/arksss


zo 25 maart 2018 16:48
Profiel
Newbie
Newbie

Geregistreerd: zo 11 maart 2018 19:50
Berichten: 14
Antwoord met een citaat
Ik heb een oplossing gevonden. En wel een hele rare. Maar het werkt.

Ik gebruikte de 64bit versie van FL met de 64bit plug-ins van Massive en andere 3de partijen.
Maar... en nu komt het rare. Ik probeerde de 32bit versie van FL met een 64bit versie van FL studio.
In theorie zal dat of niet werken of veel problemen kunnen veroorzaken. Maar hier dus niet.
De 32bit FL werk perfect samen met de 64 bit plugin van Massive

En andersom ook trouwens de 64bit FL werk perfect met de 32bit Massive.

Maar zodra ik de 64bit FL gebruik met de 64bit Massive krijg ik problemen
De 32bit FL de 32 bit Massive werken ook perfect samen.
Trouwen deze oplossing geldt voor alle plug-ins van 3de partijen bij mij.

Iig bedankt voor het meedenken.


ma 26 maart 2018 12:49
Profiel
Fruity Master
Fruity Master
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 23 sep 2016 12:19
Berichten: 1470
Woonplaats: In de buurt van Zwolle
Antwoord met een citaat
Thanks voor de tip!
Hier heb ik zeker wat aan.

_________________
https://soundcloud.com/arksss


ma 26 maart 2018 16:44
Profiel
Newbie
Newbie

Geregistreerd: zo 11 maart 2018 19:50
Berichten: 14
Antwoord met een citaat
Ik ben benieuwd of het bij jou ook werkt. Als dat zo is zal je het willen laten weten.
Ik ben heel benieuwd of het bij meerdere mensen een oplossing bied.


ma 26 maart 2018 20:30
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 11 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling