Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu zo 19 nov 2017 20:34



Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 
samples worden niet geladen in project 
Auteur Bericht
Fruity Beginner
Fruity Beginner

Geregistreerd: ma 11 mei 2015 20:55
Berichten: 50
Antwoord met een citaat
Goeie dag allemaal .
Ik heb een project dat aardig gevorderd is .
Maar toen ik er verder aan werken wou werd de kick niet meer geladen .
Als hij nou uit de synth kwam kan ik me dat nog wel voorstellen .
Maar wat ik zo raar vind is dat het nu niks anders dan een sample is wat veel lichter zou moeten zijn dan een synth .
Jongens hoe kan dit weet iemand hoe ik dit kan voorkomen ?


zo 11 jun 2017 20:46
Profiel
Grandmaster
Grandmaster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 22 jan 2006 19:33
Berichten: 15920
Woonplaats: Vlaams Brabant - BE
Antwoord met een citaat
Is de sample meegeladen in de ZIP-file ?

_________________
www.acidplanet.com/artist.asp?songs=494678&T=9006
Gloomer op youtube : http://www.youtube.com/user/Gloomer2000
For all my music in high quality : https://gloomer2000.bandcamp.com/music


zo 11 jun 2017 23:05
Profiel
Fruity Beginner
Fruity Beginner

Geregistreerd: ma 11 mei 2015 20:55
Berichten: 50
Antwoord met een citaat
Nee in dit geval had ik geen zip aan gemaakt maar het project gelijk via Fl op gestart .
Alles bleek achteraf uit het lood te liggen maar dat terzijde .


di 13 jun 2017 19:49
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 3 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling