weet iemand dit probleem

Bediscussieer hier non-FL onderwerpen over produceren.
yasien-trabih
Newbie
Newbie
Berichten: 1
Lid geworden op: zo 08 apr 2018 19:21

weet iemand dit probleem

Ongelezen bericht door yasien-trabih » zo 08 apr 2018 19:44

misschien is deze vraag al eerder gesteld

weet iemand dit probleem wanneer ik een sample in laat in fl studio van het internet?

hij herhaalt telkens deze beat weer weer
terwijl het niet zou moeten

https://www.dropbox.com/s/6eyn7kc4cbx0i ... 8.mp4?dl=0


edit: waarom ik een tweede account aan heb gemaakt nou omdat ik zelf kon niet in in mn andere account komen sorry vandaar deze tweede profiel

Gebruikersavatar
e-Gloomy-nations
Grandmaster
Grandmaster
Berichten: 18398
Lid geworden op: zo 22 jan 2006 19:33
Soundcloud: https://soundcloud.com/gloomer2000
Locatie: Belgium
Contacteer:

Re: weet iemand dit probleem

Ongelezen bericht door e-Gloomy-nations » di 10 apr 2018 7:22

Ik weet absoluut niet wat je bedoelt. En van dropbox downloaden doe ik niet, kun je'm niet privaat op SoundCloud zetten ?
Youtube :
http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

Soundcloud :
https://soundcloud.com/gloomer2000

Discography, free downloads :
https://gloomer2000.bandcamp.com/music

Gloomy's Blog :
https://messagefromone.blog

Gebruikersavatar
marks
Fruity Master
Fruity Master
Berichten: 1551
Lid geworden op: vr 23 sep 2016 12:19
Soundcloud: Arksss
Locatie: In de buurt van Zwolle

Re: weet iemand dit probleem

Ongelezen bericht door marks » di 10 apr 2018 9:33

Volgens mij moet je de envelope aanzetten als je dit zo wilt doen.
Anders blijft het hele stuk doorspelen.

JDS
Newbie
Newbie
Berichten: 14
Lid geworden op: zo 11 mar 2018 18:50

Re: weet iemand dit probleem

Ongelezen bericht door JDS » di 17 apr 2018 23:36

Volgens mijn is dat een loop sound. Die blijven afspelen tot je ze zelf stopt.

Gebruikersavatar
MvR
Moderator
Moderator
Berichten: 7601
Lid geworden op: zo 03 feb 2008 18:11
Soundcloud: https://soundcloud.com/markvanrijswijk
Locatie: Waddinxveen

Re: weet iemand dit probleem

Ongelezen bericht door MvR » wo 18 apr 2018 13:50

Loop Points uitzetten. is een knopje in de channel settings van de loop.

Plaats reactie