Plugins van 32 -> 64 bit

Bediscussieer hier non-FL onderwerpen over produceren.
Gebruikersavatar
e-Gloomy-nations
Grandmaster
Grandmaster
Berichten: 18388
Lid geworden op: zo 22 jan 2006 19:33
Soundcloud: https://soundcloud.com/gloomer2000
Locatie: Belgium
Contacteer:

Plugins van 32 -> 64 bit

Ongelezen bericht door e-Gloomy-nations » wo 02 jan 2019 18:01

Hey,

Ik sta op het punt om een nieuwe pc aan te schaffen..
Deze draait wellicht enkel 64 bit plugins.
Dus zijn al mijn 32 bit plugins nu verloren ?

Ik heb opgezocht en kom terecht op jBridge,
deze laat 32 bit plugins draaien in een 64 bit host.

Heeft iemand ervaringen daarmee ?
Want ik wil niet dat mijn nieuw systeem crasht.

Nog iemand ervaringen met het bridgen van 32 naar 64 bit of andersom ?

Vriendelijk bedankt !

Gloomy.
Youtube :
http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

Soundcloud :
https://soundcloud.com/gloomer2000

Discography, free downloads :
https://gloomer2000.bandcamp.com/music

Gloomy's Blog :
https://messagefromone.blog

Gebruikersavatar
MvR
Moderator
Moderator
Berichten: 7600
Lid geworden op: zo 03 feb 2008 18:11
Soundcloud: https://soundcloud.com/markvanrijswijk
Locatie: Waddinxveen

Re: Plugins van 32 -> 64 bit

Ongelezen bericht door MvR » wo 02 jan 2019 19:24

FL Studio heeft zijn eigen bridge, IL Bridge. Hoef je niks voor te doen, zit gewoon in het programma. Dus geen problemen ga je hiermee ondervinden.

Gebruikersavatar
e-Gloomy-nations
Grandmaster
Grandmaster
Berichten: 18388
Lid geworden op: zo 22 jan 2006 19:33
Soundcloud: https://soundcloud.com/gloomer2000
Locatie: Belgium
Contacteer:

Re: Plugins van 32 -> 64 bit

Ongelezen bericht door e-Gloomy-nations » do 03 jan 2019 6:39

Oh, maar dat is heel erg goed nieuws.. Dank je wel Mark ! :-)
Youtube :
http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

Soundcloud :
https://soundcloud.com/gloomer2000

Discography, free downloads :
https://gloomer2000.bandcamp.com/music

Gloomy's Blog :
https://messagefromone.blog

Gebruikersavatar
Bon Jarno
Fruity King
Fruity King
Berichten: 844
Lid geworden op: zo 07 mar 2010 18:22
Soundcloud: https://soundcloud.com/richardvanheerde

Re: Plugins van 32 -> 64 bit

Ongelezen bericht door Bon Jarno » do 03 jan 2019 19:35

Gebruik je een 64 versie van fl of 32 ? Dan maakt het nl überhaupt geen verschil als je 32 hebt en blijft gebruiken.
Zo niet pakt fl inderdaad de il bridge ...je plug-in wordt als extra service geladen ( zie taakbeheer)
Bij mij geen probleem enige is dat menu’s met presets niet altijd worden weergeven in diverse plug-ins

Gebruikersavatar
e-Gloomy-nations
Grandmaster
Grandmaster
Berichten: 18388
Lid geworden op: zo 22 jan 2006 19:33
Soundcloud: https://soundcloud.com/gloomer2000
Locatie: Belgium
Contacteer:

Re: Plugins van 32 -> 64 bit

Ongelezen bericht door e-Gloomy-nations » do 03 jan 2019 21:27

64.

En ja, dat ie geen preset wil laden, heb ik ook vaak last van. Wat kun je daaraan doen ?

Thanks man !! :-)
Youtube :
http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

Soundcloud :
https://soundcloud.com/gloomer2000

Discography, free downloads :
https://gloomer2000.bandcamp.com/music

Gloomy's Blog :
https://messagefromone.blog

Gebruikersavatar
Bon Jarno
Fruity King
Fruity King
Berichten: 844
Lid geworden op: zo 07 mar 2010 18:22
Soundcloud: https://soundcloud.com/richardvanheerde

Re: Plugins van 32 -> 64 bit

Ongelezen bericht door Bon Jarno » vr 04 jan 2019 21:57

Niks .. via de pijltjes lukt het me altijd wel alleen het menu zeg maar uitklappen niet

Gebruikersavatar
dj donkey kong
Fruity God
Fruity God
Berichten: 3053
Lid geworden op: za 10 dec 2011 20:35
Locatie: zwolle

Re: Plugins van 32 -> 64 bit

Ongelezen bericht door dj donkey kong » za 05 jan 2019 11:52

nauw op mijn macbook air kan ik geen vangaurd draaien met fl studio. :(
misschien komt het omdat het geen windows is?.
Echte sprookjes bestaan niet. Want het leven is al een groot sprookje.

Plaats reactie